Betalen, verzenden & retourneren

Betalen
De art prints op zowel papier als canvas worden op bestelling exclusief geprint zodra de betaling is ontvangen. De prijzen op de website zijn vermeld in Euro’s inclusief BTW, exclusief verzendkosten. 

Stapel op Kunst heeft het recht om een bestelling te annuleren als de prijs of één van de specificaties van een artikel niet correct wordt weergegeven. Als het te mooi is om waar te zijn, is dat meestal zo! Aan de prijs en omschrijving kunnen geen rechten worden ontleent. Prijzen zijn onder voorbehoud van externe veranderingen zoals prijswijzigingen van toeleveranciers.

Verzenden
Je bestelling wordt binnen 8 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurt met PostNL met Track & Trace. Mocht het niet lukken om je bestelling binnen 8 werkdagen te verzenden, neem ik z.s.m. na je bestelling contact met je op. Originele kunstwerken worden altijd verzekerd verstuurd.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • € 4,60 Kleinste formaten t/m A4. Pakketje past in de brievenbus.
  • € 7,25 Formaten A3 en A2.
  • € 14,90 Verzekerd versturen originele kunstwerken (10kg: 1000x500x500mm) 
  • € 21,10 Verzekerd versturen originele kunstwerken (10-23kg: 1760x780x580mm) 

Verzendkosten buitenland (Euro1 Zone)

  • € 13,00 Kleinste formaten t/m A4. Pakketje past in de brievenbus
  • € 13,00 Formaten A3 en A2.

Internationale bestelling buiten de Eur1 zone: verzendkosten van PostNL.

Retourzendingen en annuleringen
Heb je ondanks de zorgvuldige verpakking, de bestelling beschadigd ontvangen? Neem zo snel mogelijk contact op: info@stapelopkunst.nl, dan bespreken we samen hoe we het ’t beste kunnen oplossen. Is de verpakking tijdens transport beschadigd? Maak dan in elk geval foto’s en bewaar de oorspronkelijke verpakking.

Als je onverhoopt artikelen met een andere reden wilt retourneren (met uitzondering van originele kunstwerken), moeten deze binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd voor terugbetaling. De items moeten in hun originele staat zijn. Jij bent er zelf verantwoordelijk voor dat het artikel in de oorspronkelijke staat en zonder schade aan Stapel op Kunst wordt geretourneerd. Je krijgt volledige restitutie van het artikel, met uitzondering van de verzendkosten die zijn voor eigen rekening. Houd er rekening mee dat als je het artikel via PayPal hebt betaald, PayPal je de teruggave van middelen in rekening kan brengen. Deze eventuele kosten worden niet door Stapel op Kunst gedekt. 

In het geval dat er een probleem is met de kwaliteit van het product, of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zal ik de situatie zo snel mogelijk naar jouw tevredenheid oplossen. Neem contact op: info@stapelopkunst.nl, dan bespreken we samen hoe we het ’t beste kunnen oplossen.

Stapel op Kunst | Petra van der Lem

Vestigingsadres:
Sardinië 197, NL-2721 HC Zoetermeer

Telefoonnummer:
+31 6 24 63 83 29

E-mailadres:
info@stapelopkunst.nl

Bereikbaarheid:
Van maandag t/m vrijdag vanaf 10 uur tot 16 uur

Inschrijvingen t.n.v. Catchy Design
KvK-nummer: 27334534
BTW-ID: NL002037777B64

© 2021 Stapel op Kunst | Petra van der Lem – All rights reserved.