Galerie

In de galerie van Stapel op Kunst (Galerie S.O.K.) kun je terecht voor originele kunstwerken. Dus echte verf op echt papier enzovoort. Maak een afspraak en kom langs in het atelier! Of bekijk hieronder de webshop 🙂

Achtergrond informatie en inspiratie vind je hier.

Serie ‘Zwaarmoedige verhalen’


Deze 12 originele werken zijn gemaakt voor de verhalenbundel ‘Zwaarmoedige verhalen voor bij het koffieapparaat’. Ze hebben een afmeting van 18 x 24 cm op 500 g/m2 Hahnemuhle Andalucia papier. Overwegend gemaakt met Holbein Acryla Gouache, Faber Castell Polychromos potloden en collage. De werken zijn op de achterzijde voorzien van titel en gesigneerd. De verhalenbundel is niet los te koop maar krijg je bij een origineel uit deze serie kado!

Bekijk ze allemaal hier!

Serie ‘Zwaarmoedige verhalen’

Deze 12 originele werken zijn gemaakt voor de verhalenbundel ‘Zwaarmoedige verhalen voor bij het koffieapparaat’. Ze hebben een afmeting van 18 x 24 cm op 500 g/m2 Hahnemuhle Andalucia papier. Overwegend gemaakt met Holbein Acryla Gouache, Faber Castell Polychromos potloden en collage. De werken zijn op de achterzijde voorzien van titel en gesigneerd. De verhalenbundel is niet los te koop maar krijg je bij je bestelling kado!

Speechless & GT Adventures

Een combinatie van twee series die tegelijkertijd zijn ontstaan tijdens een intens verdrietige periode. De kleuren zijn vrolijk en licht en donker tegelijk. De werken zijn geschilderd met acrylverf op canvasdoeken van 20 x 20 cm. Hier en daar zijn er stukjes (neon) papier toegevoegd en sommige werken zijn voorzien van bladgoud.

De drie afgebeelde meisjes zijn sprakeloos. Ze kunnen ook helemaal niet praten want ze hebben geen mond. Ik heb meerdere pogingen gedaan maar ik kreeg een mond schilderen niet voor elkaar. Het zegt veel over hoe ik me toen voelde en over hoeveel moeite het me kost om mezelf te uiten.

De abstracte schilderijen zijn onder het genot van wat glazen Gin & Tonic gemaakt. Heel ontspannen en een vrije manier van schilderen. Ik drink niet vaak en dan ook niet echt heel veel, maar die lichte buzz maakt keuzes maken wel minder ingewikkeld.